Summer Dream Apartmanok Bogács

Kényelmes pihenés Bogácson

Kapcsolat

Tel: +36-20/386-2660
E-mail: info@bogacsapartman.eu, summerdreambogacs@gmail.hu

Nyitvatartás:
Egész évben

ÁSZF

ÁLTALÁNOS FOGLALÁSI, LEMONDÁSI ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A SUMMER DREAM APARTMANOKBAN
Érvényes: 2022. ÁPRILIS 1-től visszavonásig

Foglalás menete
Kizárólag a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.

A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, vagy a teljes szállásdíj határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

A foglalás garantálásához a  foglalási díj 40 %-ának megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás/proforma megküldésétől számított 5 naptári napon belül kell megfizetni.

A megrendelt extra szolgáltatások: egyedi reggeli,  minden esetben előre fizetendő és a foglalási rendszerünkben kiválasztható/rendelhető meg.

Az áraink hétvégén sem változnak. Más portálokon lehetnek eltérő árszabások.
Minimum foglalható éjszakák száma: 3.

Fizetés:
Szállásunkon készpénzel fizethet, de bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál van, így azokkal a helyszínen lehet fizetni.

Az foglalási díj, vagy az ajándékutalvány fizetése történhet banki átutalással, illetve OTP, MKB, vagy K&H SZÉP Kártyával, bankkártyával, valamint ajándékutalvánnyal.

Amennyiben az összeg öt napon belül nem érkezik meg, úgy a foglalást semmisnek tekintjük és töröljük rendszerünkből.

Minden esteben a Proformán lévő utalási címre érkezett utalást tudunk elfogadni. Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját, illetve a foglalás azonosítóját feltüntetni.

Az idegenforgalmi adót (IFA) előre kell fizetni. Ezt utalás, bankkártyás fizetés és ajándékutalványos fizetés esetén a számlán feltüntetjük.
A szallas.hu-s foglalások és SZÉP kártyás fizetés esetén külön számlán küldjük.
Az idegenforgalmi adó (IFA) SZÉP kártyával nem fizethető.

VISSZATÉRÍTÉSI / LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szállásokon több visszatérítési feltétel lehetséges. 

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 20 napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 30 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Amennyiben a Vendég az érkezést megelőző 1-19 napig írásban  mondja le foglalását, vagy  érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett szállásdíj a Szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Szállásadónak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Szállásadó tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a szállást, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor a Szállásadó a Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, ajándékkártyával, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 20.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 30. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 3 hónapon belül lehet felhasználni.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 19-1 napon belül érkezik, úgy a már befizetett szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 3 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg 50%-a szállásadó tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Vendégek számának módosítása
Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat ennek megfelelően készíthessük elő.

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a szállást, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor a Szállásadó a Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, ajándékkártyával, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Érkezés, távozás
A szállást az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a szállás foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Váratlan esemény

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A Vendég foglalásával (szállásdíj befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.